MATERIALS CLASSE DE MÚSICA (març 2020)

PODEU COMUNICAR-VOS AMB MI ESCRIVINT AL MAIL: marenostrummusica@gmail.com (dubtes, comentaris… i procureu tocar en un lloc que no moleste a la resta de la família. Aniré afegint partitures de flauta treballades en classe i altres que no hem pogut treballar però que estan al quadern. També vull afegir musicogrames i danses…si la tecnologia m’ho permet. Cuideu-vos molt… Vicky)

PARTITURES FLAUTA AMB DUES NOTES: SI-LA

TRAFFIC JAM: El compás núm 7 tiene un ritmo diferente en la música del audio (TA/TI-TI), pero hacemos TI-TI/TI-TI para facilitar el estudio de la canción. Podéis intentar tocarla de las dos maneras.

NOTA PARA EL ALUMNADO DE TERCER CURSO DE PRIMARIA. PAVANA: Esta canción era la siguiente que íbamos a trabajar en clase. Podéis intentar tocarla en casa con la melodía de acompañamiento. Las notas son SI y LA, las figuras son la BLANCA y la NEGRA, por tanto es fácil de tocar. Es una canción lenta. Observad la repetición en el compás 16 que vuelve al principio (los 8 compases de la introducción). Ánimo…

EL GRAN MANDARÍN: notes SI-LA, figures: BLANCA i NEGRA
(en la partitura falten quatre compassos al final de la cançó que sonen a l’àudio). Observeu que abans del compàs 9 el que hi ha són 8 compassos d’espera que és la música dels 8 compassos de la Introducció.

PARTITURES FLAUTA AMB TRES NOTES: SI-LA-SOL

PARTITURES FLAUTA AMB QUATRE NOTES: SI-LA-SOL-DO’

PARTITURES FLAUTA AMB LA NOTA MI

PARTITURES FLAUTA AMB LA NOTA RE

Teatre en Anglés

El dia 5-03-2019 tota l’escola vàrem anar a l’Institut de la Joventut ubicat al nostre barri. Allí vàrem gaudir de l’obra teatral «Mr. Fantastical’s Sweetie Factory» (La Fábrica de Chocolate).

Objectius educatius:

– Familiaritzar-se amb l’anglés dins d’una educació plurilingüe.

– Gaudir de les representacions teatrals.

– Saber desplaçar-se per la ciutat fomentant l’educació vial.