DESPERTÀ I XOCOLATÀ

Hui, 14 de març de 2019, l’alumnat d’Infantil, primer i segon de Primària han despertat a tot el barri amb la seua particular mascletà fallera. Ha estat una activitat molt divertida que, junt a la gran xocolatà amb xurros (a càrrec de l’AMPA i l’empresa de menjador Serunión), ha fet que l’últim dia d’escola siga de germanor i festivitat entre tot l’alumnat. Per la vesprada, tot Infantil s’ha disposat a disparar o, millor dit, xafar una mascletà de bambolletes de plàstic pel corredor de les aules d’Infantil. Ha estat una experiència sensorial impressionant.

TREBALLEM LES EMOCIONS

Els cursos de 1r i 2n de Primària estan treballant les emocions i els sentiments gràcies a uns tallers que ofereix la regidoria d’educació de l’Ajuntament de València. Aquestos tallers es fan en dues sessions per a cada classe i es realitzen al mes de març i abril.

1r A
1rA
1r B
1rA
1r B


TALLER BELLESA I ART A L’ESCOLA

L’alumnat de primer i segon de primària hem gaudit amb un taller a càrrec de la regidoria de cultura i educació de l’Ajuntament de València. Hem estat uns artistes i ens hem deixat portar per la nostra creativitat i fantasia. Moltes gràcies a la mestra que ha vingut “Ana” i que ens ha ensenyat i mostrat tot tipus d’art des de la prehistòria fins als nostres dies. Així com a valorar les obres d’art encara que no siguen del nostre gust.